Studio B Architects have sent us the Kendrick house they designed in Aspen, Colorado.

.

Description by Studio B Architects:

Situated in the East End of Aspen, this small property is part of a Historic Lot Split and was required to ‘respond’ to its immediate Swiss-Style neighbor in its massing, proportions and materials. The house is three levels with a floating stair linking them and also serves as a light shaft to the lower level with its open detailing and light.

The public upper level is wrapped by a large walkway serving two decks and there is a spiral staircase from the rear deck that accesses the rooftop terrace. This walkway provides privacy for the house and acts as a roof for the entry into the house.

Visit the Studio B Architects website – here.

Photography by Derek Skalko and Raul J Garcia

.