sbp | Seel Bobsin Partner have designed a new office in Berlin for Covus.

co_120313_09

Description from the designers:

The newly renovated office is located in a typical factory loft from 1898. This used to be the residence of the traditional printing publisher “Gutenberg. The high-quality, reconstructed Art-Nouveau facade forms the entrance to the factory area that brings to life the Berlin industrial history.

co_120313_01

.

Located in the heart of Berlin Prenzlauer Berg the Covus team is converting  a number of new ideas and projects. The carefully modernized office in old walls, providing ample space for creativity.

co_120313_05

.

The Covus employees spread over three floors. These theme designed rooms offer plenty of space for formal and informal meetings – for every call situation, such as the appropriate space the “cozy” library “shack” in the vintage look for dynamic group work, the representative white boardroom for official meetings and also the completly in anthracite coloured warroom.

co_120313_06

.

In the spacious reception area representative, designed simultaneously as an event space, guests and staff feel equally comfortable. The new appearance supports both internal and external communication and strengthens the identification with the rapidly growing company.

co_120313_12

.

co_120313_17

Designers: sbp | Seel Bobsin Partner
Photography: Karsten Knocke