Andy Martin Architects have designed the Little Venice House located in London.

wc_230413_06

Description

Warren and Claire Johnson live in Little Venice with their two young boys Charlie, 3, and Jake, 2. Their apartment is set on the ground floor of grade I listed mansion terrace overlooking one of London’s most beautiful garden squares. With ceilings reaching 4.5m,the space has be designed and converted to suit their busy work and family lifestyle. AMA was appointed to help achieve this. Private rooms moved to the north and public living spaces to the south overlooking the gardens. Every area has been remodelled to offer abundant storage and walls purposely left free to offer space for their expanding art collection.

AMA have removed the existing details from doors and walls and reinstated the moulded ceilings and parquet flooring. New elements are made obvious by the use of colour or texture, and are designed more like interventions.

Architects: Andy Martin Architects