Marchi Architects have designed an extension to a house in Normandy, France.

bwh_191213_01

bwh_191213_03

bwh_191213_04

bwh_191213_05

bwh_191213_011

bwh_191213_013

bwh_191213_015

Description from the architects:

The client wanted to move the living spaces to a more open and transparent spaces, in order to free some spaces in the old house. A unique volume is set up, arranging kitchen, living and dining room. From the interior, wide views are offered on the garden and on landscape. The extension is connected to the existing house as a structurally light volume, as not to overload the foundations. The project is minimal: the volume is integrated in the surrounding, partially recessed in the topography of the ground as to stands lower than the street level. The dark timber cladding plays with light and shadows so that the extension disappears in the shade of the forest around.

Architecture by Marchi Architects

Photography by Fernando Guerra / FG+SG

.