The Coffee House Signature By Bo Design & Construction

This modern coffee shop in Vietnam has double height windows, a garden and multiple seating areas. #ModernCoffeeShop #CoffeeHouse

Photography by The Coffee House

 

Bo Design & Construction have recently completed The Coffee House Signature, the flagship store of The Coffee House, one of the most popular coffee chains in Vietnam.

 

This modern coffee shop in Vietnam has double height windows, a garden and multiple seating areas. #ModernCoffeeShop #CoffeeHouse

Photography by The Coffee House

A large wall of windows floods the interior of the coffee shop with natural light and seating positioned next to the windows provides customers with street views.


A large wall of windows floods the interior of this modern coffee shop with natural light and seating positioned next to the windows provides customers with street views. #CoffeeShop #Windows #Architecture

Photography by The Coffee House

A service area and coffee bar are positioned in the center of the room, allowing people to see the employees making their drinks.


This modern coffee shop has a service area and coffee bar are positioned in the center of the room, allowing people to see the employees making their drinks. #Cafe #CoffeeShop

Photography by The Coffee House

Behind the service area is seating that has access to a small garden at the back of the coffee shop with patio seating.


This modern coffee house has access to a small garden at the back with patio seating. #CoffeeShop #CoffeeHouse

Photography by The Coffee House

Due to the height of the ceiling of coffee shop, they were able to have a second level of seating that’s accessed via stairs alongside one wall. At the top of the stairs is a an area with communal tables, that can be used as a co-working space.


This modern coffee shop has a lofted area with communal tables, that can be used as a co-working space. #CoWorking #CoffeeShop #Cafe #CoffeeHouse

Photography by The Coffee House

Also upstairs is a space set up for larger groups of people with a long 10 person table. Natural light from skylights above the garden filter through the black framed windows, that also provide a view of the garden below.


This modern coffee house a space set up for larger groups of people with a long 10 person table. Natural light from skylights above the garden filter through the black framed windows, that also provide a view of the garden below. #CoffeeHouse #CoffeeShop

Photography by The Coffee House

Get the contemporist daily email newsletter – sign up here

Social Media – Newsletter
Luminaire – October 2018 – Sollos Teca Bar Cart
Social Media – Pinterest