PATSIOS Architecture Design The “Cave Suite” In The Mountains Of Santorini

Cave Suite at 1864 The Sea Captain's House

 

PATSIOS Architecture have designed the renovation of the Cave Suite at 1864-The Sea Captain’s House, in Santorini, Greece.

 

Cave Suite at 1864 The Sea Captain's House

Cave Suite at 1864 The Sea Captain's House

Cave Suite at 1864 The Sea Captain's House

Cave Suite at 1864 The Sea Captain's House

Cave Suite at 1864 The Sea Captain's House

Cave Suite at 1864 The Sea Captain's House

Cave Suite at 1864 The Sea Captain's House

Cave Suite at 1864 The Sea Captain's House

Cave Suite at 1864 The Sea Captain's House

Cave Suite at 1864 The Sea Captain's House

Photography by Paterakis Vangelis, Styling by Michalis Anestis

Get the contemporist daily email newsletter – sign up here

Social Media – Newsletter
Luminaire – December 2016 – Crystal Rock
Social Media – Pinterest