Residence Kuo by KC Design Studio

KC Design Studio have designed a contemporary apartment in Taipei, Taiwan.

rk_231014_01

rk_231014_02

rk_231014_04

rk_231014_08

rk_231014_09

rk_231014_11

From the designers

It’s the point how to reduce the interference of different lifestyle and habits. We arrange the maximum public space between the private parts in the long base and define each programs through operating the form of ceiling and furnishing.

We divide the largest area of ceiling into three parts: living room / dining / family room with the projection of the design plan. It covers the necessary equipment and structure and be chipped by different dimensions. And by the interlock of solid and ceiling make the interest space.

About the design of facade, cutting the white hole from wood mass is used to display or storage. People feel rhythm and fun with the advance and retreat of the plane. And maintain consistency and continuity with the vertical or horizontal lines.

Design: KC Design Studio

Luminaire – November 2018 – Ingo Maurer  Babadul Floor Lamp
Social Media – Pinterest