This Bright White Studio Was Designed For A Couple Of Interior Stylists

Indigo Jungle Studio by Marc&Co

Photography by Alicia Taylor

 

Australian architecture firm Marc&Co were asked by their clients, interior styling firm Indigo Jungle, to create a small pavilion in a subtropical garden that they could use as their studio space.

 

Indigo Jungle Studio by Marc&Co

Photography by Alicia Taylor

Working together with builders MCD Construction, the architects created a structure with an angled super skinny entry door that welcomes guests. As they enter the pavilion, the dark building is forgotten as it opens up to an all white interior, creating a sense of space and openness.

Indigo Jungle Studio by Marc&Co

Photography by Alicia Taylor

The zigzag pattern from the exterior has been carried through to the interior.

Indigo Jungle Studio by Marc&Co

Photography by Alicia Taylor

Work desks have been integrated into the building’s design. Fitting them between the zigzag angles of the structure.

Indigo Jungle Studio by Marc&Co

Photography by Alicia Taylor

The space has windows positioned high and low, that perfectly frame specific landscape views.

Indigo Jungle Studio by Marc&Co

Photography by Alicia Taylor

As the interior is all white, it’s an ideal backdrop for the interior stylists to display and test their ideas.

Indigo Jungle Studio by Marc&Co

Photography by Alicia Taylor

Get the contemporist daily email newsletter – sign up here

Luminaire – November 2018 – Sollos Teca Bar Cart
Social Media – Pinterest