Swissnex Shanghai Interior by EXH Design

The team of architects at EXH Design created the interior for Swissnex Shanghai, Switzerland’s outpost for science, technology and culture in China.

From EXH Design:

In the design process we integrated the architectural logic with design sensibility, to arrive at rational conclusions by carefully considering and evaluating the evidence available. A big and flexible functional space is divided by a curved screen into 2 areas: public space for workshops, conference, exhibitions and reception, behind the screen is friendly working space also with a high flexibility for 7 to 14 workers. The screen flowing between ‘public’ and ‘private’ is the sensitive element plugged into the interior. The special attraction of this screen is its visual animation while you pass through.

Visit the EXH Design website – here.

Social Media – Pinterest