The Fractured Residence by Studio H:T

Studio H:T have designed the Fractured residence in Boulder, Colorado.

.

Description from Studio H:T

The project creates spatial experience from the fracture implied by splayed property lines. The resulting volumetric fissure of the building mass organizes the horizontal circulation and creates the space of the stair cavern. The fracture also serves as a connector between the two entries of the long narrow dwelling, thus remediating the challenging circulation issues of building from street to street with a sectional shift of almost 40′. The unique spatial experience is punctuated by, and allows for, highly varied apprehension of form, light, and shadow.

Visit the Studio H:T website – here.

Photography by Raul Garcia

.

.

Luminaire – November 2018 – Cassina Super Beam Sofa
Social Media – Pinterest