The Lance Armstrong Foundation Offices by Lake Flato Architects

Lake Flato Architects designed a new office for the Lance Armstrong Foundation in Austin, Texas.

.

Description from the architects:

After 10 years of leasing space in a corporate office building, the Lance Armstrong Foundation found its permanent home in the 1950s Gulf Coast Paper Co. warehouse in East Austin, an underserved community in the process of revitalization. The design breathes new life and energy into both the building and neighborhood.

The renovated facility provides office space, meeting rooms, dining facilities, an in-house gymnasium, open-air courtyard, and parking for the staff of 62. Future plans may call for adding a community-based cancer-support program to provide direct services to uninsured and underinsured East Austin residents. Achieved LEED Gold certification.

Visit the Lake Flato Architects website – here.

Photography by Hester + Hardaway

.

.

Luminaire – November 2018 – Sollos Teca Bar Cart
Social Media – Pinterest