This house was designed to curve like a boomerang, so that all the bedrooms could have views of the waterfront

13 Cove Grove by Aamer Architects

Photography by Albert K S Lim

 

This home, designed by Aamer Architects, is located on a long and narrow waterfront property in Singapore.

 

13 Cove Grove by Aamer Architects

Photography by Albert K S Lim

Inspired by the curve of a boomerang, the home has been designed to allow each of the bedrooms to have views of the water.

13 Cove Grove by Aamer Architects

Photography by Albert K S Lim

13 Cove Grove by Aamer Architects

Photography by Albert K S Lim

13 Cove Grove by Aamer Architects

Photography by Albert K S Lim

13 Cove Grove by Aamer Architects

Photography by Albert K S Lim

Floor to ceiling curtains provide privacy to the home, while at the same time allowing the breeze to flow through the space.

13 Cove Grove by Aamer Architects

Photography by Albert K S Lim

13 Cove Grove by Aamer Architects

Photography by Albert K S Lim

The mostly-white kitchen opens up to the outdoors.

13 Cove Grove by Aamer Architects

Photography by Albert K S Lim

Curved stairs with white railings lead you to the upper levels.

13 Cove Grove by Aamer Architects

Photography by Albert K S Lim

13 Cove Grove by Aamer Architects

Photography by Albert K S Lim

The bedroom has floor to ceiling windows, to take advantage of the waterfront.

13 Cove Grove by Aamer Architects

Photography by Albert K S Lim

On the roof of the home, is a garden that can be reached from the study.

13 Cove Grove by Aamer Architects

Photography by Albert K S Lim

Get the contemporist daily email newsletter – sign up here

Social Media – Newsletter
Luminaire – December 2016 – SideWall
Social Media – Pinterest