This new hotel is built around the surrounding rocky landscape

Designed by C+ Architects and Naza design studio, the Nashare Hotel is located in a tranquil forest in Xiamen, China, and in some of the hotel rooms they have worked around large boulders and rock walls, to create a natural element that is unexpected.

Photography by Xu Xiaodong

 

Instead of blasting away all of the rock to create a flat area to build on, this hotel worked with the landscape, and incorporated it into the design.

 

Designed by C+ Architects and Naza design studio, the Nashare Hotel is located in a tranquil forest in Xiamen, China, and in some of the hotel rooms they have worked around large boulders and rock walls, to create a natural element that is unexpected.

Photography by Xu Xiaodong

Designed by C+ Architects and Naza design studio, the Nashare Hotel is located in a tranquil forest in Xiamen, China. In the design of this 12 room hotel they have worked around large boulders and rock walls, to create a natural element that is unexpected.


Designed by C+ Architects and Naza design studio, the Nashare Hotel is located in a tranquil forest in Xiamen, China, and in some of the hotel rooms they have worked around large boulders and rock walls, to create a natural element that is unexpected.

Photography by Xu Xiaodong

In this hotel room, a large rock wall has been left to create a feature wall.


In this hotel room, a large rock wall has been left to create a feature wall, and in the bathroom, a large boulder has been left in the space. Outside, there's a small path that leads to a deck and private spa.

Photography by Xu Xiaodong

Each room is different, depending on its location within the hotel. This room has a large rock that makes an appearance in the bathroom.


This hotel room in China has a large natural rock feature in the bathroom, and a deck next to the bed provides amazing views of the forest in Xiamen

Photography by Xu Xiaodong

Other hotel rooms have design touches like a raised floor that separates the bed from the rest of the room.


In this hotel room, a raised floor separates the bed from the rest of the room.

Photography by Xu Xiaodong

Get the contemporist daily email newsletter – sign up here

Luminaire – November 2017 – E15 LT05 North Pendant Light
Social Media – Pinterest