The Press Club Interior by BCV Architects

BCV Architects have designed the interior of the Press Club, a new wine bar in San Francisco.

.

Press Club is an urban tasting room and shop for eight of California’s most celebrated premium-quality, small-production wineries and vineyards. The 9,000 sf venue is located within San Francisco’s Four Seasons hotel on Yerba Buena Lane. The 1,100 SF entry level shop entices the visitor inside, and then reveals a grand stair to a subterranean level tasting lounge. The palette of materials mixes warm, sustainably sourced woods with exposed structural elements, suggesting the partnership of the organic and the industrial that is the hallmark of Wine Country. Wine bottles themselves are used in innovative displays that bring color and light to the space.

Visit the website of BCV Architects – here.

.

.

Luminaire – November 2018 – Ingo Maurer  Babadul Floor Lamp
Social Media – Pinterest