Villa Meindersma by Cie Architects

Cie Architects designed the Villa Meindersma in Haaksbergen, The Netherlands.

.

Description from the architect:

Closed to the outside; light and open on the inside. This elliptically shaped property is composed of an enclosed space around a patio. The inner façade is fully glazed. The house has a linear layout: the hallway behind the entrance opens out into one big space where the functions of cooking, eating, living and working occupy their own particular zones. The space then narrows again, into a corridor that leads to the main sleeping quarters. The basement with a sauna, the children’s rooms and sun room is linked with the floor above by an open well. The partially lowered ground level around the sun room increases daylight and contact with the terrace.

Visit the Cie Architects website – here.

Photography by Christian Richters

.

.

Social Media – Pinterest