A Hamptons Home In The Woods By Rangr Studio

Rangr Studio have designed a home for a young family in Southampton, New York.

Cabin In The Woods By Rangr Studio

Rangr Studio’s description

In response to the clients’ desire for a modern cabin, the design created three long cantilevers on the top of a secluded hill that give the spaces of the house commanding views into the woods and the feeling of being suspended in the trees.

Cabin In The Woods By Rangr Studio

The cedar lined living and dining spaces combine to form a Great Room, with a wall of sliding glass doors looking out onto the pool and deck.

Cabin In The Woods By Rangr Studio

The house, for a young family of five, contains two master suites and three additional bedrooms, allowing the owners to accommodate friends with their children.

Cabin In The Woods By Rangr Studio

The large screen porch, on one of the cantilevered ends, contains an outdoor fireplace and creates the feeling of being in a tree house.

Cabin In The Woods By Rangr Studio

The pool’s design creates the illusion of a body of water tautly suspended between two stone walls with the infinity edge beckoning to the trees beyond.

Cabin In The Woods By Rangr Studio

Architecture: Rangr Studio
Photography by Paul Warchol