A house designed for a couple to work from home, so they can spend more time with their children

B House by Tal Goldsmith Fish Design Studio

Photography by Amit Geron

 

Tal Goldsmith Fish Design Studio have designed a house for a couple that decided to work from home, so they could spend more time with their young children.

 

B House by Tal Goldsmith Fish Design Studio

Photography by Amit Geron

 

The home has an open plan dining/living area, that allows the parents to keep an eye on the children from their offices behind the glass and aluminium partitions seen on the left.

 

B House by Tal Goldsmith Fish Design Studio

Photography by Amit Geron

 

The home has a combined dining room and kitchen, with the dining room kept bright, and the kitchen featuring darker materials to define the spaces.

 

B House by Tal Goldsmith Fish Design Studio

Photography by Amit Geron

 

Sculptural black pendant lights create some drama above the dining area.

 

B House by Tal Goldsmith Fish Design Studio

Photography by Amit Geron

 

Glimpses of the home office are possible, but remain mostly hidden behind the partitions.

 

B House by Tal Goldsmith Fish Design Studio

Photography by Amit Geron

 

The living room features a custom white geometric bookshelf, made from aluminum, it weighs approximately half a ton, and is a single unit so that it doesn’t have any complicated connections.

 

B House by Tal Goldsmith Fish Design Studio

Photography by Amit Geron

 

The bookshelf, fireplace, and backyard are all visible from the home office.

 

B House by Tal Goldsmith Fish Design Studio

Photography by Amit Geron

 

Located between the office and the living room are the stairs leading to the second floor.

 

B House by Tal Goldsmith Fish Design Studio

Photography by Amit Geron

 

On the second floor, the parents have a master suite that features a lofted ceiling and lots of light.

 

B House by Tal Goldsmith Fish Design Studio

Photography by Amit Geron

 

A wall of cabinets give the parents plenty of storage. A chest of drawers separates the space, and doubles as a headboard for the bed.

 

B House by Tal Goldsmith Fish Design Studio

Photography by Amit Geron

 

The master bathroom features one type of stone that has been used for the floor, walls, sinks and countertop.

 

B House by Tal Goldsmith Fish Design Studio

Photography by Amit Geron

 

The stone has also been used for the shower that features a built-in seat.

 

B House by Tal Goldsmith Fish Design Studio

Photography by Amit Geron

 

The reason so much of the same stone was used, is it is believed it will create a calm, monotonous, and pleasant environment.

 

B House by Tal Goldsmith Fish Design Studio

Photography by Amit Geron

 

In a second bathroom, a wood feature wall becomes a focal point.

 

B House by Tal Goldsmith Fish Design Studio

Photography by Amit Geron

 

Outside, the backyard features a covered patio with a fan to help keep the space cool.

 

B House by Tal Goldsmith Fish Design Studio

Photography by Amit Geron

 

A simple modern fence separates the backyard from the neighbors, with planters that will grow to create some privacy.

 

B House by Tal Goldsmith Fish Design Studio

Photography by Amit Geron

 

The backyard also features a built-in outdoor kitchen, with a sink and two burners for cooking.

 

B House by Tal Goldsmith Fish Design Studio

Photography by Amit Geron

Get the contemporist daily email newsletter – sign up here