SVMSTUDIO Design A Home Filled With Light And Space

Boandyne House by SVMSTUDIO

Photography by Andy Gibson

 

SVMSTUDIO designed this white, light-filled home in Melbourne, Australia.

 
Boandyne House by SVMSTUDIO

Photography by Andy Gibson

A well defined landscaped path leads you directly to the front door.

Boandyne House by SVMSTUDIO

Photography by Andy Gibson

Outdoor living is key in Australian homes, here you can see a BBQ space with outdoor lounge.

Boandyne House by SVMSTUDIO

Photography by Andy Gibson

Boandyne House by SVMSTUDIO

Photography by Andy Gibson

Boandyne House by SVMSTUDIO

Photography by Andy Gibson

An entire wall of the living area is just glass.

Boandyne House by SVMSTUDIO

Photography by Andy Gibson

A stand-alone circular fireplace separates the living and dining/kitchen area.

Boandyne House by SVMSTUDIO

Photography by Andy Gibson

The dining area, off the kitchen, is very open to the outdoors.

Boandyne House by SVMSTUDIO

Photography by Andy Gibson

Boandyne House by SVMSTUDIO

Photography by Andy Gibson

Boandyne House by SVMSTUDIO

Photography by Andy Gibson

Boandyne House by SVMSTUDIO

Photography by Andy Gibson

Get the contemporist daily email newsletter – sign up here