This new Starbucks is built like a glass box sitting on a house

This new Starbucks is built like a glass box sitting on a house

 

The designers at I Like Design Studio have completed a new Starbucks, located in Bangkok, Thailand, that has a unique design for the well-known coffee retailer.

 

This new Starbucks is built like a glass box sitting on a house


Taking design inspiration from Thai farm houses, they designed the lower level to have a gable roof.

This new Starbucks is built like a glass box sitting on a house


A see-through glass box sits on top of the ‘farm house’, and lets people easily see in at night when it is lit up.

This new Starbucks is built like a glass box sitting on a house


The two-floor steel structure has a drive-thru, bar seating on the ground floor, and meeting room and toilets on the 2nd floor.

This new Starbucks is built like a glass box sitting on a house


This new Starbucks is built like a glass box sitting on a house


Inside, there are lot of seating areas perfect for relaxing and private meetings.

This new Starbucks is built like a glass box sitting on a house


This new Starbucks is built like a glass box sitting on a house


Get the contemporist daily email newsletter – sign up here