This Family Apartment Has Been Divided Into Zones That All Serve Unique Functions

This Bright Family Apartment Has Been Divided Into Zones That All Serve Unique Functions

Photography by mwphotoinc

 

Awork Design Studio have completed the design of this apartment in Taipei, Taiwan for their clients, whose wish was to have a home that would have an open design, allowing them to maximize the space for their children, as well as bring in as much natural light as possible.

 

Awork Design Studio have completed the design of this apartment in Taipei, Taiwan for their clients, whose wish was to have a home that would have an open design, allowing them to maximize the space for their children, as well as bringing in as much natural light as possible.

Photography by mwphotoinc

The home was split up into different zones that all serve different purposes. Upon entering the home, an open shelf room divider creates a mini reception area with built-in storage for shoes and coats.


Upon entering this modern apartment, an open shelf room divider creates a mini reception area with built-in storage for shoes and coats.

Photography by mwphotoinc

The next zone is the living and dining area. Behind the living area in the wooden wall, there’s a hidden walk-in closet and a bathroom.


In this apartment there's an open floor plan and behind the living area in the wooden wall, there's a hidden walk-in closet and a bathroom.

Photography by mwphotoinc

A grey feature wall is home to the television and additional floating storage.


This grey feature wall in an apartment is home to the television and additional floating storage.

Photography by mwphotoinc

The dining room has been positioned next to the window and small balcony, taking advantage of the light.


This dining room has been positioned next to the window and small balcony, taking advantage of the light.

Photography by mwphotoinc

This zone is the study area. A large string art dinosaur adds a fun element to the space, and a wall of shelving makes sure there’s plenty of room for books, magazines, and decorative items.


A large string art dinosaur adds a fun design element to this study, and a wall of shelving makes sure there's plenty of room for books, magazines and decorative items.

Photography by mwphotoinc

Back in the main living area, and tucked around the corner, is the play zone for the children. There’s a built-in storage unit and open shelving.


This apartment for a family has a play zone for the children including built-in storage unit and open shelving.

Photography by mwphotoinc

Off to the side of the play area, there are somewhat hidden doors that when open reveal the master bedroom on the left, the kitchen in the middle, and the children’s bedroom on the right.


In this apartment and off to the side of the play area, there are somewhat hidden doors that when open reveal the master bedroom on the left, the kitchen in the middle and the children's bedroom on the right.

Photography by mwphotoinc

Throughout the apartment wood has been used to create a sense of warmth, like with the headboard and door to the walk-in closet.


In this master bedroom, wood has been used to create a sense of warmth in the room.

Photography by mwphotoinc

The master bedroom also has an ensuite bathroom with a walk-in shower.


This ensuite-bathroom has a glass door to let natural light through to the bathroom.

Photography by mwphotoinc

Get the contemporist daily email newsletter – sign up here

Social Media – Newsletter
Luminaire – August 2017 – Comet Vases
Social Media – Pinterest