This House In Los Angeles Presents A New Face To The Street

The Cloy Residence by Mayes Office

 

Mayes Office have designed the remodel and addition to a house on a small street in Venice, California.

 

The Cloy Residence by Mayes Office

The designer’s description

This project was a complete remodel and addition to an existing home in which every space and element was expanded and updated.

The Cloy Residence by Mayes Office

The second floor was extended, adding two bedrooms as well as a roof deck. The spatial planning of the first floor public spaces was redesigned, easing movement and visual depth throughout the home.

The Cloy Residence by Mayes Office

From interior to exterior, new architectural elements and materials transformed the character of the home and surrounding site, increasing the quality and value of the property.

The Cloy Residence by Mayes Office

The Cloy Residence by Mayes Office

The Cloy Residence by Mayes Office

The Cloy Residence by Mayes Office

The Cloy Residence by Mayes Office

The Cloy Residence by Mayes Office

The Cloy Residence by Mayes Office

The Cloy Residence by Mayes Office

Interiors by Morpheus Design
Photography by Tara Wujcik Photography

Get the contemporist daily email newsletter – sign up here

Social Media – Newsletter
Luminaire – December 2016 – Ettore
Social Media – Pinterest