A small cabin was designed for the volunteer workers in this park

Thoreau’s Cabin by cc-studio

Photography by John Lewis Marshall

 

Dutch design firm cc-studio, have designed a small cabin for the volunteer workers at Noorderpark in Utrecht, The Netherlands.

 

Thoreau’s Cabin by cc-studio

Photography by John Lewis Marshall

Thoreau’s Cabin by cc-studio

Photography by John Lewis Marshall

Surrounded by lush foliage, the new cabin was built on the site of a previous building, so no trees needed to be cut down.

Thoreau’s Cabin by cc-studio

Photography by John Lewis Marshall

Two large sliding doors open up the entire corner of the building, blending the interior with the surrounding area, which is a little green meadow where sheep graze to keep the young trees at bay.

Thoreau’s Cabin by cc-studio

Photography by John Lewis Marshall

Local firewood is used to fuel the kitchen and fireplace.

Thoreau’s Cabin by cc-studio

Photography by John Lewis Marshall

Inside the cabin, there is storage, a washroom, and a spot for eating.

Thoreau’s Cabin by cc-studio

Photography by John Lewis Marshall

Thoreau’s Cabin by cc-studio

Photography by John Lewis Marshall

Get the contemporist daily email newsletter – sign up here

Social Media – Pinterest