Laurel Residence by StudioMET

StudioMET have designed the Laurel Residence, located in Houston, Texas.

lr_200214_02

lr_200214_01

lr_200214_04

lr_200214_06

lr_200214_08

lr_200214_09

Project description:

This house was designed for comfortable everyday living with a focus on sustanability. While simple in form the exterior utilizes a variety of low maintainence materials. The interior is organized around a large open entertaining area, which includes the kitchen, dinning room, and living room.

A loft space that over looks the first floor living serves as a transition between public and private areas of the home.  The living room opens onto a large outdoor covered patio creating a great space for outdoor living and blurring the boundary between the two.  Carefully positioned windows fill the home with an abundant amount of natural light and create a strong connection with the landscape.

Design: StudioMET

Luminaire – November 2018 – Sollos Teca Bar Cart
Social Media – Pinterest