The New Airbnb Office In Tokyo Is Like A Comfortable Home

Looking more like a home than a workplace, are the new Tokyo offices designed for Airbnb by Suppose Design Office.

Photography by PERIPHERY

 

The new Tokyo offices designed for Airbnb by Suppose Design Office are looking somewhat more like a home than a workplace.

Working with the the employees and the Airbnb Environments Team, they set out to design a space that would be a friendly, open and social workplace.

 

Looking more like a home than a workplace, are the new Tokyo offices designed for Airbnb by Suppose Design Office.

Photography by PERIPHERY

The result is an office with many different areas throughout, some communal, some more private,


Have a look inside the new Airbnb offices in Tokyo, Japan.

Photography by PERIPHERY

Small tucked away spaces, like in this hall, offer a quiet getaway while working.


Small tucked away spaces like in this hall offer a quiet getaway while working.

Photography by PERIPHERY

Closed off meeting rooms open to this work-space that has window seats for looking out at the city view while you work.


Closed off meeting rooms in this office open to this workspace, that has window seats for looking out at the view while you work.

Photography by PERIPHERY

Multiple different areas where people can work are scattered throughout the office.


Take a look inside the new Airbnb offices in Tokyo, Japan.

Photography by PERIPHERY

There’s a few boardrooms in the office. This one has a bright yellow feature wall and decorative pendant lamp.


This boardroom has a bright yellow feature wall, large wooden table and a decorative pendant lamp.

Photography by PERIPHERY

A bench filled with cushions and communal work desks runs along the window.


Running along the window in this office is a bench filled with cushions and communal work desks.

Photography by PERIPHERY

Large windows add a lot of light to the space, making it feel bright and airy.


Large windows add a lot of light to the office, making it feel bright and airy.

Photography by PERIPHERY

There’s also a large kitchen, with huge island, making sure there’s enough room for everybody to prepare their food and chat.


This office's large kitchen has a huge island, making sure there's enough room for everybody to prepare their food.

Photography by PERIPHERY

Get the contemporist daily email newsletter – sign up here

Social Media – Newsletter
Luminaire – November 2018 – Cappellini Capo Arm Chair
Social Media – Pinterest