Triangular Cutouts Allow People On The Street To See Inside This New Restaurant In Colombia

Studio Cadena has recently completed the design of Masa, a new restaurant that occupies a corner along a main avenue in Bogota, Colombia. #ModernRestaurant #Architecture

Photography © Benjamin Cadena

 

Studio Cadena has completed the design of Masa, a new restaurant that occupies a corner along a main avenue in Bogota, Colombia.

 

Studio Cadena has recently completed the design of Masa, a new restaurant that occupies a corner along a main avenue in Bogota, Colombia. #ModernRestaurant #Architecture

Photography © Naho Kubota

Triangular cutouts open the facade to better connect at sidewalk level while revealing a glimpse of the interior.


Triangular cutouts open the facade of this restaurant to better connect at sidewalk level while revealing a glimpse of the interior. #Restaurant #Cafe #Windows

Photography © Naho Kubota

The interior space brings together a cafe, bakery, restaurant and retail space. Various seating options are featured throughout, and hanging above, decorative elements add color and interest to the space.


This modern interior space brings together a cafe, bakery, restaurant and retail space. Various seating options are featured throughout, and hanging above, decorative elements add color and interest to the space. #Restaurant #Cafe #InteriorDesign

Photography © Ambiente Familiar (top) and © Benjamin Cadena (bottom)

A curved concrete service counter that extends into a straight bar area, provides the employees with plenty of room to display and sell goods.


In this modern restaurant / cafe, a curved concrete service counter that extends into a straight bar area, provides the employees with plenty of room to display and sell goods. #InteriorDesign #RetailDesign #Cafe #Restaurant

Photography © Ambiente Familiar

Colorful patterns create interest in the flooring, while a large glass wall can be opened to a private courtyard at the rear of the building.


Colorful patterns create interest in the flooring of this modern restaurant, while a large glass wall can be opened to a private courtyard at the rear of the building. #Restaurant #Flooring

Photography © Ambiente Familiar (top) and © Naho Kubota (bottom)

In the courtyard, there’s a stone patio with seating, that’s surrounded by curved landscaping, while a round window provides a glimpse into the kitchen.


In this restaurant's courtyard, there's a stone patio with seating, that's surrounded by curved landscaping, while a round window provides a glimpse into the kitchen. #Courtyard #Window #Restaurant

Photography © Ambiente Familiar | Architect: Studio Cadena | Construction & Coordination: MRB S.A. y ODQ S.A.S. | Structural Engineer: Ingeniería y Proyectos de Infraestructura | Mechanical Engineer: ARQUITECTURA & BIOCLAMIATICA | Electrical Engineer: JGMC Ingeniería | Plumbing Engineer: BYC INGENIEROS HIDRAULICOS | Geotechnical Engineer: Alfonso Uribe S & Cia. | Lighting Consultant: ClaroOscuro Lighting Design | Acoustical Consultant: Ambientes Arquitecturales | AV Consultant: John Osorio | Millwork Fabrication: LETTO

Get the contemporist daily email newsletter – sign up here

Social Media – Pinterest